Veckans meny

Måndag 17/2

Dagens rätt: Kycklingfilé med stekt potatis och currysås

Gröna smaker: Vegetarisk schnitzel med stekt potatis och currysås

 

 

Tisdag 18/2

Dagens rätt: Makaroner med köttbullar och ketchup

Gröna smaker: Makaroner med vegobullar och ketchup

 

 

Onsdag 19/2

Dagens rätt: Biffstroganoff, serveras med basmatiris

Gröna smaker: Gryta med färska grönska, serveras med basmatiris

 

 

Torsdag 20/2

Dagens rätt: Sprödbakad fiskfilé, kokt potatis och Rhodes Islandsås

Gröna smaker: Veg schnitzel, kokt potatis och Rhodes Islandsås

 

 

Fredag 21/2

Dagens rätt: Drumsticks, serveras med basmatiris och sweetchili

Gröna smaker: Sötsur kikärts-och grönsaksgryta med basmatiris

 

amirali-mirhashemian-v2z6Yhp_6Gc-unsplash
Picture3
ke-vin-szQFiGZH8wU-unsplash
nicole-honeywill-E3I2zjwGudM-unsplash
victoria-aleksandrova-n56ZKeW9bVM-unsplash
lisa-wall-hjVeK8Lkuz8-unsplash
artem-beliaikin-XxfBakRLLMI-unsplash
dipesh-gurav-vWvEjapyEmA-unsplash
lisa-wall-52hIjcIThOg-unsplash

Varje dag serveras minst en vällagad huvudrätt, ett grönt alternativ, specialkost enligt önskemål och ett fräscht utbud av sallad. 


Vi strävar efter att öka andelen vegetabilier i maten både ur hälso- och klimatsynpunkt.


Rätterna anpassas också efter skolorna och elevernas önskemål och vi gillar att krydda till det med det där lilla extra vid speciella tillfällen eller bara en vanlig fredag.