Måndag 18/1
Dagens rätt: Oxjärpar, serveras med stekt potatis och ketchup
Gröna smaker: Vegetarisk korv, serveras med stekt potatis och ketchup
Tisdag 19/1
Dagens rätt: Gulaschsoppa, serveras med bröd och pålägg
Gröna smaker: Krämig linssoppa, serveras med bröd och pålägg
Onsdag 20/1
Dagens rätt: Indisk kycklinggryta, servars med basmatiris
Gröna smaker: Bön- och spenatgryta, serveras med basmatiris
Torsdag 21/1
Dagens rätt: Sprödbakad fiskfilé, serveras med kokt potatis och dillsås
Gröna smaker: Currygratineras blomkål, serveras med kokt potatis
Fredag 22/1
Dagens rätt: Färsbiffar, serveras med bulgur och tomatsalsa
Gröna smaker: Sojabiffar, serveras med bulgur och tomatsalsa
Varje dag serveras minst en vällagad huvudrätt, ett grönt alternativ, specialkost enligt önskemål och ett fräscht utbud av sallad.
Vi strävar efter att öka andelen vegetabilier i maten både ur hälso- och klimatsynpunkt.
Rätterna anpassas också efter skolorna och elevernas önskemål och vi gillar att krydda till det med det där lilla extra vid speciella tillfällen eller bara en vanlig fredag.