Veckans meny

Måndag 30/3

Dagens rätt: Pyttipanna, serveras med rödbetor

Gröna smaker: Vegetarisk pytt, serveras med rödbetor

 

 

Tisdag 31/3

Dagens rätt: Pasta Bolognese, serveras med riven ost

Gröna smaker: Vegetarisk, serveras med riven ost

 

 

Onsdag 1/4

Dagens rätt: Linssoppa, serveras med mjukt bröd och pålägg

Gröna smaker: Linssoppa, serveras med mjukt bröd och pålägg

 

 

Torsdag 2/4

Dagens rätt: Fiskfrikasse, serveras med kokt potatis och kall sås

Gröna smaker: Rödbetsbiffar, serveras med kokt potatis och kall sås

 

 

Fredag 3/4

Dagens rätt: Kebabchichi, serveras med basmatiris och tomatsås

Gröna smaker: Wokade grönsaker, serveras med saffransris

amirali-mirhashemian-v2z6Yhp_6Gc-unsplash
Picture3
ke-vin-szQFiGZH8wU-unsplash
nicole-honeywill-E3I2zjwGudM-unsplash
victoria-aleksandrova-n56ZKeW9bVM-unsplash
lisa-wall-hjVeK8Lkuz8-unsplash
artem-beliaikin-XxfBakRLLMI-unsplash
dipesh-gurav-vWvEjapyEmA-unsplash
lisa-wall-52hIjcIThOg-unsplash

Varje dag serveras minst en vällagad huvudrätt, ett grönt alternativ, specialkost enligt önskemål och ett fräscht utbud av sallad. 


Vi strävar efter att öka andelen vegetabilier i maten både ur hälso- och klimatsynpunkt.


Rätterna anpassas också efter skolorna och elevernas önskemål och vi gillar att krydda till det med det där lilla extra vid speciella tillfällen eller bara en vanlig fredag.