Veckans meny

Måndag 20/1

Dagens rätt: Oxjärpar, serveras med stekt potatis och ketchup

Gröna smaker: Vegetarisk korv, serveras med stekt potatis och ketchup

 

Tisdag 21/1

Dagens rätt: Gulaschsoppa, serveras med bröd och pålägg

Gröna smaker: Krämig linssoppa, serveras med bröd och pålägg

 

Onsdag 22/1

Dagens rätt: Indisk kycklinggryta, servars med basmatiris

Gröna smaker: Bön- och spenatgryta, serveras med basmatiris

 

Torsdag 23/1

Dagens rätt: Sprödbakad fiskfilé, serveras med kokt potatis och dillsås

Gröna smaker: Currygratineras blomkål, serveras med kokt potatis

 

Fredag 24/1

Dagens rätt: Färsbiffar, serveras med bulgur och tomatsalsa

Gröna smaker: Sojabiffar, serveras med bulgur och tomatsalsa

 

amirali-mirhashemian-v2z6Yhp_6Gc-unsplash
Picture3
ke-vin-szQFiGZH8wU-unsplash
nicole-honeywill-E3I2zjwGudM-unsplash
victoria-aleksandrova-n56ZKeW9bVM-unsplash
lisa-wall-hjVeK8Lkuz8-unsplash
artem-beliaikin-XxfBakRLLMI-unsplash
dipesh-gurav-vWvEjapyEmA-unsplash
lisa-wall-52hIjcIThOg-unsplash

Varje dag serveras minst en vällagad huvudrätt, ett grönt alternativ, specialkost enligt önskemål och ett fräscht utbud av sallad. 


Vi strävar efter att öka andelen vegetabilier i maten både ur hälso- och klimatsynpunkt.


Rätterna anpassas också efter skolorna och elevernas önskemål och vi gillar att krydda till det med det där lilla extra vid speciella tillfällen eller bara en vanlig fredag.